Dé budgetglossy voor jonge vrouwen: Fashionista!

Advertorial

Op het tafeltje naast mijn bed liggen altijd de tijdschriften en/of boeken die ik op dit moment lees. En je ziet het goed, daar ligt momenteel de nieuwste Fashionista! Dit is het eerste nummer van de budget glossy voor jonge vrouwen van 14 tot 20 jaar. Ik moet eerlijk zeggen dat mijn verwachtingen van dit tijdschrift niet erg hoog waren, maar uiteindelijk zijn deze verwachtingen ruim overtroffen!

Fashionista is een budgetglossy. Dit houdt in dat het vol staat met budget fashion! Gelukkig komen ook andere dingen aan bod zoals real life, shoppen en beauty. Alles waar jonge meiden zich mee bezighouden! Het tijdschrift is lekker gevarieerd en fashion komt veel aan bod. Dat vind ik leuk, want dat zie je niet heel vaak bij tijdschriften voor jonge meiden. Ik had verwacht dat het tijdschrift erg oppervlakkig en misschien een beetje saai zou zijn, maar dit is helemaal niet zo. Ik vind het echt leuk om alles te lezen!

Bovendien heeft het tijdschrift zich ook goed gehouden aan de term budgetglossy. Het is ook écht budget. Je ziet dus geen mooie tassen van €1000+ die we niet kunnen betalen. Nee! Er is zelfs een challenge waarbij Josh Veldhuizen voor maximaal 50 euro een outfit gaat scoren bij de Bristol. En het resultaat is nog leuk ook! Al met al oprecht een leuke budgetglossy. Ik heb wat foto’s gemaakt van een aantal pagina’s zodat jullie een indruk krijgen van hoe het tijdschrift er ongeveer uitziet.

Fashionista verschijnt om de vier weken en het eerste nummer ligt sinds 16 november in de winkel. Met op de cover Blake Lively en leuke introductie aanbiedingen zoals 20% korting bij Coach, een gratis armband bij Pieces en leuke winacties! Voor slechts €2,99 is het tijdschrift al van jou, dus haal ‘m snel voordat je te laat bent! Meer weten? Zie de website van Fashionista.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *