Shoplog: Boekenrek

Ik weet dat jullie aan het wachten zijn op een roomtour, maar die komt pas als mijn kamer af is. We hebben het thuis nog erg druk met andere dingen waardoor mijn kamer nog even moet wachten! Maar dat hoort erbij, het is gewoon een kwestie van geduld. Om toch een kleine preview te geven wilde ik graag mijn boekenrek laten zien die ik afgelopen week van mijn opa en oma heb gekregen.

Eigenlijk was ik op zoek naar een boekenkast, maar ik heb al een grote kledingkast en een brede Hemnes kast dus ik wilde niet te veel kasten. Bovendien heb ik ook helemaal niet zo veel boeken, dus een boekenrek is eigenlijk de ideale oplossing. Deze komt van de Karwei en het is van MDF. Mijn andere kasten zijn ook van MDF dus zo is het een mooi geheel.

Ik heb een mooi plekje voor mijn boekenrek gevonden, hij past precies tegen het kleine stukje muur. Het boekenrek is niet groot, maar perfect om dat stukje dus op te vullen. Ik vind het heel erg leuk staan! Op de eerste plank staan vooral informatieve boeken, op de tweede plank staan wat chicklits, op de derde plank staan mijn CD’s (en twee zielige DVD’s) en op de laatste plank staan de overige boeken. Niet heel veel, maar ach, ik zie het ook meer als decoratie. Boven mijn bureau wil ik straks een wandplankje en ik ben dan van plan om daar mijn schoolboeken op te zetten. Jullie zullen het vanzelf zien!

DELEN:

2 Reacties

  1. Yasmine 13 april 2014 / 18:42

    Ik ben op zoek naar dergelijk boekenrek. Waar is dit te koop ?

    • Lizzy 13 april 2014 / 20:02

      Mijne komt van gamma als ik
      Me niet vergis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *