Opvouwbare ballerina’s

Ik draag niet altijd hakken met uitgaan, maar als ik er zin in heb dan neem ik eigenlijk altijd wel een paar ballerina’s mee in mijn tas. Ik ga namelijk meestal rond 9 uur wat drinken bij vriendinnen, dan zijn we rond 12 uur en in de stad en meestal ga ik dan rond 3/4 uur naar huis. En ik vertel je: dit houd ik nooit de hele avond vol zonder pijnlijke voeten. Meestal switch ik dan op de helft van de avond van schoenen, maar ik vind het meenemen van ballerina’s altijd wel zo’n gedoe. Gelukkig is er een oplossing: opvouwbare ballerina’s!

Onder andere schoenenketen Sacha heeft deze opvouwbare ballerina’s uitgebracht, en dan wel onder de naam ‘High Heel Rescue’. Goed gekozen! De ballerina’s kosten €19,95 per paar en ze zijn er in 4 verschillende kleuren: zwart, met luipaardprint, met bloemdessin of met een pailletten strik. De ballerina’s hebben een rubberen zool en er wordt een zakje bijgeleverd waarin je de ballerina’s kunt opbergen. Ik vind het echt een ideale oplossing en ik vind vooral het paar met de paillettenstrik erg leuk!

Hebben? De opvouwbare ballerina’s van Sacha zijn verkrijgbaar in de winkels en in de online shop.

DELEN:

1 Reactie

  1. Jantine 11 februari 2020 / 16:38

    Hoi,

    Ik ben op zoek naar een vervanging van dit fantastische schoentje. De mijne zijn na 9 jaar echt helemaal afgelopen en stuk. Heb jij toevallig een goed alternatief? Want volgens mij verkoopt Sacha ze neit meer :(

    Groetjes,
    Jantine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *