Make-up wishlist

Dat ik niet meer over make-up blog, betekent niet dat ik er niet meer van houd. Integendeel! Ik koop dan misschien wel minder make-up, maar dat is vooral omdat ik wil investeren. Ik heb liever een kleine stash met wat duurdere, mooie producten dan een grote stash met veel low-budget producten. Laatst heb ik ook heel veel make-up weggedaan omdat ik er toch niks mee deed en dat vind ik gewoon echt zonde. Nu heb ik weer even een drang om mooie make-upjes te kopen en ik laat graag aan jullie weten wat ik dan graag wil hebben!

Mascara
Ik doe altijd veel te lang met mijn mascara’s, maar het is nu toch wel echt weer tijd om een nieuwe te kopen. Ik gebruik nu al bijna twee jaar dezelfde (heb ze wel opnieuw gekocht tussendoor hoor) maar ik wil graag iets nieuws proberen. Ik wil graag een masara die veel volume geeft en mijn wimpers goed scheidt. Welke mascara vinden jullie fijn?

Nars Laguna Bronzer
Wat mij betreft is de Lanuna bronzer van Nars gewoon de bronzer der bronzers. Een vriendin van me heeft hem en hij is prachtig. Helaas is ‘ie best wel duur, maar aangezien ik de laatste tijd veel bronzer gebruik vind ik het eigenlijk wel tijd worden voor een nieuwe!

MAC Paintpot Rubenesque
Ik vind de paintpots van MAC echt superfijn. Ze gaan lang mee en laten mijn oogschaduw echt lang zitten. Momenteel heb ik Bare Study, maar ik wil eigenlijk ook graag Rubenesque. Dit is een wat apartere kleur en ik vind hem gewoon heel erg mooi!

Urban Decay Naked Palette
Op het moment is mijn Natural Palette van Too Faced echt mijn holy grail, ik gebruik hem iedere dag. Bij mijn favoriete kleuren heb ik de pan al ruim geraakt. Ondanks dat het echt mijn favoriete palette is, wil ik hem niet opnieuw kopen zodra hij op is. Ik ben dan wel weer toe aan nieuwe kleuren en ik zit er aan te denken om dan het Naked Palette van Urban Decay te kopen. Deze is ook supermooi en die wil ik ook al een tijdje.

Urban Decay Glide On pencils
Ik heb zelf nu nog maar een oogpotlood van Urban Decay, maar ik wil er veel meer! Het zijn serieus de beste oogpotloden ooit. De kleuren zijn intens en ze zijn echt 100% waterproof. Ik heb nog nooit gehad dat een oogpotlood echt bleef zitten, behalve bij die van Urban Decay. Helaas zijn ze echt duur, maar toch wil ik nog graag een donkerbruin, zilver, blauw en paars kleurtje. Nu nog een goedgevulde rekening!

En eigenlijk wil ik nog veel meer! Ik wil nog een mooie koraal gloss, een lipstick van Chanel, een goede concealer (Bobbi Brown!) en heel veel blushes! Wat staat hoog op jullie make-up wishlist?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *