Leather jeans

Ik kan weer een nieuw item toevoegen aan mijn wishlist: een leren broek. Ik zie het steeds vaker en nu er ook meer varianten zijn op de leren broek begin ik ze ook steeds meer te waarderen. Het leek me altijd zo moeilijk om te combineren, maar op onderstaande foto zie je dat het heel mooi kan staan met een wollen vest. Ballerina’s eronder en je hebt al een leuke look. Maar ook een wat stoerdere outfit met Vans en een leuke top is ook erg leuk met zo’n broek. Ja, ik wil er ook één!

Deze broek komt van de H&M en dit is niet echt een leren broek, maar een gewaxte broek. Dit geeft wel een beetje het effect van een leren broek, maar dan mat. De broek kost €29,95 en is dus niet duur. Twee vriendinnen van me hebben ‘m ook en ik blijf de broek leuk vinden. Na het wassen wordt het effect wel minder, maar alsnog vind ik het een leuke broek voor een mooie prijs.

Deze broek komt wederom van de H&M. Deze glanst wel wat meer, wat ik wat gewaagder vind. Het is wat moeilijker combineren, maar als je het goed doet dan staat het echt geweldig. Het leuke aan deze broek vind ik de ritjes, dit maakt de broek minder saai. Dit exemplaar van imitatieleer kost €29,95, alweer zo’n fijne prijs. That’s why we love H&M! Right?

Wat vinden jullie van de leren broeken?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *