Favorieten Shoeby

Al bijna een jaar ligt er op mijn kamer een cadeaubon van de Shoeby t.w.v. €15,- te verstoffen. Vroeger kocht ik er vaak kleren, maar tegenwoordig kom ik er bijna nooit meer. Ten eerste omdat er geen Shoeby bij mij in de buurt zit en ten tweede omdat het aanbod aan kleren niet helemaal mijn smaak is. De cadeaubon is bijna vervallen en het zou zonde zijn om hem niet meer te gebruiken. Over twee weken moet ik naar de orthodontist voor een controle en in dat dorp zit ook een Shoeby. Oftewel: een goede gelegenheid om mijn cadeaubon eens in te wisselen!

Ik heb even op de webshop rondgekeken en een aantal leuke dingen geselecteerd. Shoeby verkoopt in verschillende winkels ook Eksept, maar helaas verkopen ze dat in het filiaal waar ik naartoe ga niet. En om nou helemaal naar een andere Shoeby te gaan… No thanks. Ik vind vooral de body linksboven erg mooi. Leuk onder een colbertje! Deze is er overigens ook in het donkerblauw, maar ik vind zwart altijd wel classy. De andere tops zijn ook leuk, maar niet geweldig. Dat heb ik trouwens bij heel veel artikelen in de shop! Het vestje en het jasje zijn ook wel leuk, maar zijn het ook allebei net niet. Zo jammer! Als laatste heb ik ook nog een haarband geselecteerd. Dit heb ik al vaker teruggezien op andere blogs en het lijkt me heerlijk voor in de winter.

Hopelijk hebben ze bij mijn bezoek aan de Shoeby één van de bovenstaande dingen of iets anders leuks in de winkel hangen. Ik moet en zal iets kopen, dus wat het uiteindelijk wordt zullen jullie vanzelf terugzien!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *