Najaarswishlist

Iedere maand verschijnt mijn maandelijkse wishlist op OurFavourites.net. Dit keer leek het me leuk om mijn najaarswishlist aan jullie te laten zien. Dit is een wat langere wishlist van dingen die ik écht nodig heb voor het najaar. Ik ga dit dus niet allemaal in één maand kopen, maar verspreid over de aankomende maanden. De maandelijkse wishlist blijft en die zal dan dingen bevatten van deze lijst, maar ook weer een aantal nieuwe dingen. Ik maak deze lijst zodat ik een duidelijk overzicht heb van wat ik nodig heb, zodat ik geen impulsieve dingen ga kopen die eigenlijk overbodig zijn. Bij deze lijst zal ik geen beschrijvingen geven, dat zal ik dan weer doen bij de maandelijkse wishlist zoals jullie gewend zijn. Zo blijft het toch afwisselend!


Kleding
Jeans met donkere wassing
Grijze jeans
Zwarte jeans
Gebreide trui of vest
Grijs t-shirt
Zwarte blazer
‘Stoffen’ blazer (weet de naam niet, sorry)
Isabel Marant look-a-like
Zwarte leren jas
Uitgaanstops

Schoenen
Bruine Shabbies
Enkellaarsjes met hak

Accessoires
Wollen sjaal
Bruine tas
Mooie handtas
Horloge van Michael Kors
Zilveren oorbellen

Beauty
Brushcleanser van MAC
Seductive van Guess
J’adore van Dior
Parfums van Zara
Nail Repair van Trind

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *