MEXX Fresh

Er gaat bij mij geen dag voorbij zonder parfum. Momenteel heb ik nog Guess Seductive & J’adore van Dior op mijn wishlist staan. Ik heb allebei de geuren al een keer gehad en ze blijven favoriet. Ik vind geuren heel lastig te omschrijven, maar het zijn allebei wat zwaardere geuren. Lekker, maar zo nu en dan vind ik een frisse geur ook wel eens lekker. Ik heb een heerlijke geur ontdekt: MEXX Fresh!

MEXX Fresh is heerlijk verfrissend, zonder dat je meteen aan een WC-verfrisser moet denken. De geur bevat ingrediënten van cederhout in de basisnoten tot zijde en waterlelie in het hart. De groene mandarijn in de topnoot geeft het vrouwelijke accent dat de geur zo verfrissend maakt. De geur blijft niet heel erg lang hangen, dit komt mede doordat het een eau de toilette is. Toch is het een perfecte geur om bijvoorbeeld de dag mee te beginnen. Door de frisheid geeft het echt een energiekick waardoor je er weer helemaal tegenaan kunt!

De verpakking heeft ook een frisse uitstraling. De verpakking is clean en minimalitisch en blauwe kleur doet mij ook denken aan frisheid. Goed gekozen dus!

MEXX Fresh heeft een hele lijn met verschillende producten waarmee je je nog lekkerder kunt laten ruiken. Als je bijvoorbeeld ook de bodylotion gebruikt is de kans tevens ook groter dat je de geur langer blijft ruiken. En niet alleen wij vrouwen ruiken lekker…. MEXX Fresh is er ook voor mannen! Leuk om cadeau te doen ;)

MEXX Fresh Woman (verkrijgbaar vanaf mid september)
Eau de toilette 15ml – €16,-
Eau de toilette 30ml – €24,-
Eau de toilette 60ml – €33,-
Bodylotion 150ml – €8,95
Showergel 150ml – €8,95
Deospray 150ml – €8,95

MEXX Fresh Man (verkrijgbaar vanaf mid september)
Eau de toilette 30ml – €16,-
Eau de toilette 50ml – €24,-
Eau de toilette 75ml – €33,-
Aftershave lotion 50ml – €19,50
Showergel 150ml – €8,95
Deospray 150ml – €8,95

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *