Leuke cadeaus bij abonnementen #3

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat ik dit voor de laatste keer heb gedaan, maar ik heb besloten het maar weer eens te doen. Waarom? Omdat ik tot de ontdekking kwam dat het eerste artikel van deze serie nog altijd het populairste bekeken artikel is van mijn blog. Ik ga het nu iets anders doen dan de afgelopen keren, maar hopelijk vinden jullie het leuk! Ik heb een aantal tijdschriften geselecteerd en heb de leukste cadeaus voor jullie uitgezocht. Laat vooral weten als jullie dit vaker willen zien.

Grazia
”Iedere week bijzondere interviews, gevoelige real life verhalen, de leukste winkeltips, celebritynieuws en de beste beauty tips. En ook nog eens de laatste lifestyle trends, de mooiste reizen, goede health en psyche-verhalen en niet te missen hot spots. Met een Grazia abonnement ontvang je iedere week de meest actuele, inspirerende en veelzijdige mode-glossy van Nederland als eerste in huis.”

  • 24 nummers + Minnetonka’s moccasins voor €77,95. Minnetonka’s lopen heerlijk en voor slechts een kleine bijbetaling van €20,- heb jij naast 24 weken lang Grazia een paar superleuke schoenen! 
  • 24 nummers + OPI nagellakset t.w.v. €92,65 voor €57,95. OPI is een prachtig nagellakmerk en je kunt nu een leuke set ontvangen voor bijna de helft minder!
  • 11 nummers + Relaxing Fig & Honey-set van Blond Amsterdam voor €27,95. Wist je dat Blond Amsterdam sinds kort een lijn heeft met wat leuke producten voor je lichaam? Je kunt het nu uitproberen samen met een abonnement op Grazia!

Abonnee worden? Klik hier.

Glamour

  • 12 keer Glamour voor €32,50 met een Mango tas t.w.v. €59,90. Zelf heb ik ook een abonnement genomen op de Glamour met dit welkomstcadeau erbij en ik vind het echt een aanrader. Ik ben nog steeds super blij met mijn tas en natuurlijk ook met de Glamour!
  • 12 nummers + John Frieda set t.w.v. €81,92 voor €32,50. Een prachtige haarcoupe creëer je in een handomdraai met deze set van John Frieda.
  • Shoppen bij Vanilia? Dat kan met een waardebon t.w.v. €60,- die je ontvangt bij een jaarabonnement op Glamour (€32,50).
  • 24 nummers Glamour voor €65,- + Herôme nagellak set t.w.v. €160,-. Een aanbieding voor echte nagellak-freaks. Ik vind de Herôme nagellak heel erg fijn dus dit is ook zeker een leuke aanbieding!

Abonnee worden? Klik hier.

 Marie-Claire
”Iedere maand de modeglossy met inhoud van internationale allure als eerste op de mat? Wordt dan Marie Claire abonnee. Niet alleen krijg je dan het laatste mode- en beautynieuws, maar ook boeiende nationale en internationale reportages en diepgravende interviews met sterren en inspirerende sterke vrouwen.”

  • 10 nummers + leren portemonnee van by LouLou t.w.v. €49,95 voor €40,45. Een lekker grote portemonnee (10 x 20 cm) van by LouLou, verkrijgbaar in rood en grijs.
  • 10 nummers + Smaak tas t.w.v. €189,- voor maar €72,95. Ik vind Smaak tassen prachtig en nu kun je er gewoon een bij een abonnement op de Marie-Claire krijgen, me likey!
  • 10 nummer + Sisley set t.w.v. €187,50 nu voor €47,95! Deze set bestaat uit een heerlijke cème en een prachtige set van vijf miniaturen met o.a. een hydraterend masker, verfrissende lotion, make-upreiniger en crèmes.

Abonnee worden? Klik hier.

Fancy

  • 13 nummers + Vespa tas t.w.v. €49,95 voor €44,85. Stoere, classy, retro tas van Vespa. Handig voor naar school of een dagje naar de stad.
  • 13 nummers + Crown watch t.w.v. €59,- voor €42,25. Stoer horloge verkrijgbaar in grijs of wit.

Abonnee worden? Klik hier.

 Cosmopolitan
”Met een abonnement op tijdschrift Cosmopolitan krijg je iedere maand als eerste 200 pagina’s inspiratie, mode, beauty, liefde, glamour, seks, werk, celebrity’s, trends, reizen en nog veel meer thuisgestuurd.”

  • Één jaar Cosmopolitan + Tutti Milano horloge voor €61,15. Triwa look-a-like horloge in het wit of rood.
  • 12 nummers + 10 Feet jurkje voor €61,15. Krijg nu een Little Black Dress bij een jaarabonnement op Cosmopolitan!

Abonnee worden? Klik hier.

ELLE

  • 12 nummers ELLE + Estee Lauder make-up set t.w.v. €110,- voor slechts €49,95. Dat is de helft! De set bevat een oogschaduwpalette, lipstick, nagellak en lipgloss.
  • 12 keer ELLE + leren tas van Cowboysbag t.w.v. €202,90 voor €69,95. Stoere tas verkrijgbaar in okergeel of olijfgroen met geperforeerde polkadots.
  • Jaar lang ELLE + leren WIG51 shopper t.w.v. €329,- voor €149,95. Limited Edtion XXL leren Wig by Wig Anthology-tas gemaakt van koeienleer.

Abonnee worden? Klik hier.

Bron, Bron, Bron

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *