Food photos

Mijn voorraad food photos is nu echt bijna op, dus voorlopig is dit het laatste deel. Ik vergeet namelijk nogal vaak om foto’s te maken van mijn eten! Voortaan zal ik de foto’s opsparen en proberen van food photos een maandelijks artikel te maken als jullie dat leuk vinden!

De goddelijke combinatie van de Hema waar ik het laatst al over had! IJskoffie kaneel met een chocoladebrownie. Ik heb al veel geproefd bij de Hema maar deze twee lekkernijen blijven echt favoriet. Vooral de ijskoffie, ik kan er geen genoeg van krijgen! Ik vind de kaneel-variant het lekkerste maar hazelnoot en vanille zijn ook erg lekker.

Echt healthy is het door de slagroom en suiker niet meer, maar aardbeien zijn altijd een lekker tussendoortje. Meestal eet ik het met suiker zodat ze lekker zoet zijn. De slagroom is leuk voor de afwisseling, maar dat doe ik niet vaak omdat het gezonde er dan al helemaal af gaat!

Laatst at ik als lunch samen met mijn oppaskindje deze overheerlijke mozzarella pizza. Pizza doet het altijd goed en vooral deze steenovenpizza van de Albert Heijn is echt om van te smullen!

Verder heb ik de laatste tijd niet echt veel foto’s meer gemaakt van eten, dus ik heb gekozen voor een good oldie: Noodles! Met kip, groente, you name it, je maakt me er altijd blij mee. Wederom een heerlijk tussendoortje!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *