My favourite: Zara top

Zara is niet voor niets mijn favoriete winkelketen. De kleding is helemaal volgens de laatste trends en heeft een goede prijs/kwaliteit-verhouding. Zara bewijst daarmee dat je echt geen honderden euro’s uit hoeft te geven om er leuk uit te zien. Niet alleen de broeken van de Zara vind ik fijn, vooral de tops maken het shoppen bij de Zara zo leuk. Er is keuze genoeg. Niet alleen in modellen en stijlen, maar ook in kleur. Afgelopen week was ik weer eens in de Zara en wederom stond ik in een mum van tijd met een hand vol kleding. Daar zat ook onderstaande top in het zwart bij. Een simpele top, leuk voor met uitgaan of overdag als je gaat voor een wat chiquere look. De top kost €29,95 en is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: zwart, ecru, groen of paars. Zelfs vind ik de zwarte kleur het mooiste, maar groen of paars is wat gewaagder. Het is maar net wat je leuk vindt! De top heeft trouwens aan de achterkant een opvallende rits, wat de top wat minder saai maakt. Ik vind hem in ieder geval erg leuk, wat jullie?

DELEN:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *