Leren rok H&M

Het is nu al een tijdje geleden dat de webshop van H&M een metamorfose onderging. De webshop is in een nieuw jasje gestoken, een jasje dat mij enorm tegenvalt. Op het eerste gezicht ziet de webshop er strak uit, maar wanneer ik naar een specifiek kledingstuk zoek, raak ik het overzicht kwijt. Jammer hoor… Wat me ook een beetje tegenviel is de nieuwe herfstcollectie. Sinds kort is deze collectie verkrijgbaar, maar ik vind er weinig leuks tussen zitten. Het is het allemaal niet niet! Natuurlijk zat er wel wat tussen wat me aanspraak en dat is bijvoorbeeld het (nep)leren rokje. Deze kost €19,95 en is op verschillende manieren te combineren. Ik ben in de online pashok gedoken en heb twee verschillende outfits samengesteld. Het leek me leuk om deze aan jullie te laten zien. Wie weet ga ik het wel vaker doen!

De eerste outfit (links) is wat ‘liever’ dan de andere outfit. Een leren rok is sowieso een item wat een stoere look geeft, maar je kunt er zelf voor kiezen om die stoere look te behouden of juist te verfijnen met wat vrouwelijkere items. Dat heb ik bij de eerste look gedaan. Ik heb de rok gecombineerd met een luchtig blousje, nonchalante wedges, simpele oorbellen en een basic tas. Nu is dit natuurlijk een echte zomerse outfit, maar in de winter kun je kiezen voor een blouse met lange mouwen en panty.

De tweede outfit is wat opvallender doordat er een felle kleur in zit verwerkt. Ik heb gekozen voor koraal omdat dit nou eenmaal een hippe kleur is. De kleur van de top komt nog een keer subtiel terug bij de outfit met een koraalkleurige ring. Verder heb ik gekozen voor simpele oorbellen die toch een beetje opvallen door de kleur en zwarte wedges. Deze outfit is ook zeker geschikt voor uitgaan terwijl je die andere outfit misschien wel zou dragen tijdens een lunch of dagje shoppen. In de herfst kies je in plaats van de top misschien wel een truitje met wat langere mouwen in een felle kleur, of draag je een vest over de top heen.

Zo zie je maar, een rok is op verschillende manieren te combineren. Zelf vind ik allebei de combinaties erg leuk, het is maar net naar welke gelegenheid je de outfit wilt dragen. Zouden jullie het leuk vinden om dit vaker terug te zien, maar dan steeds met andere kledingstukken?

Bron

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *