Boeken wishlist

Boeken wishlist, dat klinkt saai! Maar dat is het niet, vind ik dan. Ik lees redelijk veel en ik ben vooral dol op hulpboeken. Ik heb geen idee hoe ze heten, maar ik noem ze zo even. Voor het geval je me niet begrijpt: ik heb het over boeken waar tips in staan. Niet over hoe je de keuken schoonmaakt en onkruid kan verwijderen, maar bijvoorbeeld make-up boeken zoals het Make-up Manual van Bobbi Brown of het modeboek van Lauren Conrad, genaamd Style. Ik heb deze twee allebei in mijn bezit en regelmatig blader ik ze nog eens door. Super leuk! Nu heb ik weer twee boeken die ik aan mijn lijstje wil toevoegen. Ik wilde ze graag met jullie delen, ook als eventuele tip!

P.S. I made this… – €15,99 op Bol.com
P.S. I made this… is een fashionboek vol met Do It Yourselfs op fashion- en lifestylegebied. Zo loop je straks dus rond met dingen die niemand anders heeft! Het boek is Engels, maar het bestaat veelal uit afbeeldingen dus dan moet het vast voor iedereen te doen zijn. Het lijkt me een erg leuk boek en ik vind de prijs ook prima.

Internetgodinnen – €15,95 op Bol.com
Webshoppen is tegenwoordiger hotter dan hot en ik doe er zelf ook met alle plezier. Ook ik droom er al jaren van om een eigen webshop te beginnen. Mijn leeftijd houd me echter tegen en bovendien zou ik er ook niet genoeg tijd voor hebben. Maar hey, dromen mag! Wie weet komt er later nog eens wat van… Met het boek Internetgodinnen komt de stap om een eigen webshop te beginnen al wat dichterbij. Suzan Eikelenstam beschrijft hierin hoe je een webshop begint en wat daar allemaal bij komt kijken. Het boek staat ook vol met interviews en handige tips. Ik ben erg benieuwd naar het boek, ik wil hem al een tijdje dus het wordt maar eens tijd dat hij in mijn boekenkast komt te staan. Als ik hem hem heb, komt er wellicht een review over op OurFavourites!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *