Tip: Kant en klare pizzabodem

Ik ben dol op lekker eten, maar eigenlijk ook erg lui. Het liefste ga ik gewoon uit eten of schotelt mijn moeder mijn eten voor. Op z’n tijd kook ik ook wel eens uitgebreid, maar echt heel vaak komt dat nou ook niet voor. Het liefst houd ik het dus gewoon simpel. Zelfgemaakte pizza vind ik één van de heerlijkste dingen die er zijn, maar niet iedereen heeft altijd de mogelijkheid (of tijd!) om dat te maken. Bij de Albert Heijn zijn er ook kant en klare steenoven pizzabodems te koop, verpakt per twee. Op de bodems zelf zit ook al saus. Tja, waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Het enige wat je nog hoeft te doen is de pizzabodems te beleggen met de ingrediënten die jij lekker vindt. Er zit al tomatensaus op, maar ik vind het lekker om er zelf nog wat op te doen omdat het anders zo weinig is. Kaas, salami, champignons, kruiden, ham, alles kan er op! Je kunt zelf kiezen hoeveel je wilt en het is ook nog eens gezonder dan zo’n pizza uit het vriesvak. Ik heb nu al twee keer pizza met zo’n kant en klare pizzabodem gemaakt en ik ben er dol op! Het is super lekker (smaakt gewoon naar verse pizza) en ook nog eens snel klaar. Het beleggen duurt niet zo lang en de pizzabodems hoeven maar 10 minuten in de oven. Dit is korter dan bij normale pizza’s dus daarom zijn de ingrediënten die je erop legt nog niet altijd helemaal ‘gaar’. Bespray de pizza’s daarin met olie (een spray werkt handiger om het te goed te verdelen) en dan worden die ingrediënten mooi gaar. Echt doen, want je merkt echt verschil!

Al met al zijn de kant en klare pizzabodems echte aanraders. Ik ga hier nog vaak gebruik van maken! De pizzabodems zijn te koop bij de Albert Heijn per twee voor een prijs van €2,99.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *