Mijn favoriete modeblogs

Ik volg een hoop blogs, waaronder ook modeblogs. Ik heb zo mijn favorieten en het leek me leuk om deze met jullie te delen. De artikelen van onderstaande blogs vind ik leuk, de outfits zijn mijn stijl en ik haal er veel inspiratie uit. Ook ben ik jaloers op het haar van Sabrina van Afterdrk.com en zou ik héél erg graag met garderobe (en uiterlijk ook wel…) willen ruilen met Kenza van Kenzas.se.

Kenzas.se
Kenzas.se volg ik ook nog niet zo lang, ik heb deze blog leren kennen door vriendinnen. Zij volgen Kenza al langer en aangezien ik vertrouw op de stijl van mijn vriendinnen besloot ik ook maar eens een kijkje te nemen. De blog is wel in het Zweeds, maar de vertaalmachine op haar blog is een geniale uitvinding. Kenza is ook model en wat ze ook aantrekt: ze ziet er altijd mooi uit. Ze heeft een jaloersmakend lichaam en ik ben DOL op haar kledingstijl. Kenza update véél, ook persoonlijke updates. Ik lees die updates lang niet allemaal, maar met alleen foto’s kijken vermaak ik me ook prima!

Styleguide.nl
De blog van Sirley is mijn ontdekking van 2011! Ik kende Styleguide.nl al langer, maar volgen deed ik niet. Waarom? Vraag ik me nu af, want ik ben sinds kort echt (bijna) verslaafd aan haar blog! Shirley deelt altijd de leukste nieuwtjes en heeft een superleuke stijl. Ze is wel een tikje schoenenverslaafd, maar ik geef haar geen ongelijk: ze koopt werkelijk de meest prachtige exemplaren. Zucht… Oja, wat ook leuk is: ze update ook vaak!

Ik volg Sabrina nog niet zo lang, maar lang genoeg om haar blog afterDRK.com tot één van mijn favorieten te rekenen. Ze maakt altijd mooie foto’s, update veel en ik haal veel inspiratie uit haar outfits. Love her blog!

De Nederlandse studente Yara is fotogeniek, maakt prachtige foto’s en heeft een leuke stijl. Ik ben vooral jaloers op haar schoenen- en tassencollectie. Haar artikelen zijn kort maar krachtig en ik bezoek haar blog iedere dag.

Bovenstaande blogs zijn mijn grote favorieten, maar ik heb meer blogs die ik graag bezoek. Hieronder staan ze op een rijtje. Ik denk dat deze blogs wel wat bekender onder jullie zijn, aangezien het allemaal blogs zijn van meiden rond de 16/17 jaar.

Weten jullie nog leuke modeblogs? Ik ben benieuwd!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *