Room inspiration #1

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: ik ga verhuizen! Jawel, dat betekent een nieuwe kamer! Eindelijk krijg ik dan een tweepersoonsbed, een tv op mijn kamer en een wastafel. De kamer die ik krijg is groter en ik krijg alles nieuw. De meubels die ik nu op mijn kamer heb vind ik namelijk niet zo mooi meer en bovendien zijn ze ook niet al te stevig. We krijgen pas in mei de sleutel van het huis, dus tijd genoeg om nog om te kiezen wat ik precies wil. In ieder geval wil ik een lichte kamer, met niet al te veel meubels, gewoon lekker rustig. Ik wil het liefst zo veel mogelijk wit in mijn kamer, met zwarte, grijze en/of zilveren accenten. Ik heb op internet wat plaatjes uitgezocht en ik wil die graag aan jullie laten zien, wie weet kunnen jullie er ook nog inspiratie uithalen!

Hier vind ik de combinatie van de lichte gordijnen met het wit erg mooi. Ook het patroontje in de deuren is leuk en zo’n lamp zou ik ook wel willen!
De combinatie van wit en grijs vind ik mooi, die zie je weer terug op het bed.
Als mijn kamer af is wil ik ook zo’n schapenvachtje op mijn kamer, dat staat zo gezellig!
Dit komt best wel in de buurt bij wat ik graag wil. Ik vind die soort vloer erg mooi, vooral in combinatie met wit. De meubels zijn hier ook wit en dat geeft een ruimtelijk effect. Zelf zou ik niet kiezen voor een druk behang, maar waarschijnlijk worden mijn muren geverft in een zandkleur.

Wordt vervolgd… Dan zal ik jullie laten zien welke meubels ik al op mijn lijstje heb staan!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *