Wishlist december 2010

Ja hoor, mijn wensenlijstje wordt alleen maar langer… Zowel met onbereikbare dingen als met bereikbare dingen. Zo staat een horloge nog steeds hoog aan mijn lijst en heb ik nog steeds dringend een nieuwe laptop nodig. Ai ai ai, I need money! In dit artikel laat ik mijn wishlist voor december zien. Met (redelijk) bereikbare dingen ;-)

Guess oorbellen – €35
Yep, still want them… Ik wilde eerst zilveren hartjes, maar zilveren of gouden knopjes vind ik eigenlijk ook wel leuk! Ik ben er eigenlijk nog niet helemaal uit, dus ik moet daar nog even over nadenken maar het zou wel een superleuk kerstcadeautje voor mijzelf zijn…

Zwarte enkellaarsjes van de Zara – €70
Ik ben al een tijdje op zoek naar zwarte laarzen, het liefst enkellaarsjes. Nergens kwam ik ‘het perfecte paar’ tegen, totdat ik op de blog van Valerie belandde. De laarzen zijn perfect! Ze zijn plat en speels door de riempjes. De laarsjes zijn ook van echt leer, dus zo vind ik die €70 ook weer meevallen… Even wachten tot ik weer geld heb want ik wil ze echt heel graag hebben.

Donkerblauwe blazer – €?
Ik heb nu een zwarte en crème blazer, maar een donkerblauw exemplaar lijkt me ook tof! Ik heb nog geen mooie gezien, hij moet wat langer zijn en echt donkerblauw. Lastig, maar er is ook geen haast bij. Ik vind ‘m wel! Misschien niet deze maand, maar in januari kan het ook nog.

(Lange) Sweater – €?
Met dit winterweer ben ik dol op truien! Lekker warm en ook nog eens comfortabel. Een lange trui lijkt me leuk met een legging of jegging, maar een korte is weer leuk op een jeans. Ach, ik zie wel en als ik geld teveel heb koop ik misschien wel én een lange én een korte!

Catrice nagellak in ‘Absolutely Chinchilly’ – €2,50
Ik wil ‘Absolutely Chinchilly’ al even, maar ze hebben ‘m de hele tijd niet bij de Kruidvat waar ik kom! Zodra hij op voorraad is neem ik ‘m snel mee want het is een leuk kleurtje en past ook hartstikke leuk bij mijn partydress van de Zara.

M.A.C. Fluidline in ‘Blacktrack’ – €17,50
Mijn eerste M.A.C. product kocht ik vorig jaar in Juli, dat was de fluidline in ‘Blacktrack’. Ik was en ben er dol op, maar helaas is mijn potje nu echt leeg! Daarom is het tijd voor een nieuwe fluidline, want het is één van mijn favoriete make-upproducten!

Shampoo bar van The Beauty Bakery – €6
Een portie volume graag! Ik denk dat dat wel zou lukken met een shampoo bar van The Beauty Bakery. Nu moet ik alleen nog even besluiten welke ik zal nemen…

Beautyblender – €13
Ik hoor er zoveel geweldige dingen over dat ik zelf ook wel eens de Beautyblender uit wel proberen. Sinterklaas had mij de Beautyblender dit jaar niet gegeven, misschien moet ik dan maar zelf voor Sinterklaas spelen? Ik breng mijn foundation nu al een tijdje met een ‘normale’ make-upspons aan, maar volgensmij werkt de Beautyblender zóveel beter!

Tweezerman pincet – €15
Mijn wenkbrauwen zijn rampzalig en mijn geliefde Tweezerman look-a-like heeft het na een jaar ook begeven. Tijd voor the real deal! Omdat ik de normale versie wat te duur vind, lijkt een mini me prima. En weet je… Ik heb er zelfs al een besteld! Een mintgroene, is dat niet leuk? Uiteraard volgt een review…

Dat was het voor deze maand! Niet héél veel, maar wel iets duurder allemaal. Wat willen jullie nog hebben?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *