Style by Lauren Conrad

Vorige week vrijdag vierde ik op het werk van mijn stiefvader Sinterklaas. Daar hoorden natuurlijk ook cadeautjes bij! Omdat er super veel kinderen waren had ik nooit verwacht dat ik dit boek zou krijgen, maar ik heb ‘m hoor: Style by Lauren Conrad! Nu kan ik naast de verenoorbellen wéér iets van mijn verlanglijst afstrepen! Grappig feitje: een collega van mijn stiefvader zorgde voor de cadeautjes en had op mijn blog gekeken. Daar zag hij mijn wishlist dus zo werd het voor hem al een stukje makkelijker om een keuze te maken. Ook kreeg ik nog complimentjes over mijn blog en dat is natuurlijk altijd hartstikke leuk om te horen!

Maar goed, op naar het boek! Style is een modegids vol met mooie foto’s, mode- en beautytips en leuke outfits. Je kunt er echt veel inspiratie uit halen en omdat het zo mooi is vormgegeven is het ook nog eens leuk om er doorheen te bladeren. Het boek bestaat uit drie hoofdstukken, die onderling ook weer hoofdstukken hebben. Het grootste hoofdstuk gaat over fashion, daarna lifestyle (wat je mee moet nemen op vakantie, hoe je je moet kleden bij bepaalde gelegenheden, etc) en nog een klein beetje over beauty. Zo staan er tips hoe je een flawless look als Lauren kunt creeëren en hoe ze nou altijd haar haar doet.


Eigenlijk vind ik dat dit boek niet in de boekenkast van een fashionlover mag ontbreken. Iedereen heeft er wel iets aan en het is gewoon ook leuk om te lezen. Het boek is wel in het Engels maar dat valt prima te doen en het is ook nog eens handig om je vocabulaire uit te breiden ;-). Natuurlijk kan ik nog veel meer hierover vertellen, maar daarvoor moet je het boek echt zelf aanschaffen! Style kost €17,99 op Bol.com.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *