Wish: DKNY horloge

Onlangs liep ik met vriendinnen een sieradenwinkel binnen. Omdat ik laatst iemand had gezien met een mooie horloge van DKNY besloot ik even een kijkje te nemen bij de DKNY horloges. En daar gebeurde het: ik vond mijn horloge. Ik wil een simpele horloge, zilver van kleur en steentjes vind ik ook leuk. Wat ik ook mooi vind aan deze horloge is dat het een parelmoeren wijzerplaat heeft, dat voegt echt iets toe. De horloge in roze/goud is ook erg mooi, maar niet echt tijdloos. Deze kleur daarentegen wel! Hieronder zie je ‘m, al moet ik zeggen dat hij in het echt veel mooier is.

En dan ook maar de reden waarom ik hem niet meteen gekocht heb. Ik vind hem namelijk echt prachtig en het liefst wil ik hem meteen kopen, maar… dit schatje kost €176 (op Horlogeloods.nl, in de winkel €195). Dat wordt dus sparen geblazen! Helaas spaar ik voor meerdere dingen tegelijk dus het zal waarschijnlijk iets langer duren voordat hij van mij wordt. Of misschien als verjaardagscadeau? We zullen zien, maar dat ‘ie ooit van mij wordt is een feit!

Wat vinden jullie van deze horloge? Het is jammer dat ik geen duidelijkere foto’s heb want ik vind hem in het echt zoveel mooier!

DELEN:

1 Reactie

  1. Grac 10 maart 2015 / 13:29

    Welk model horloge is dit van DKNY? Ik ben op horloge jacht en kan deze nergens vinden maar hij ziet er echt gaaf uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *