Mijn nieuwe tas

De tassen van WE Fashion zijn leuk en stevig. Toen mijn Primark tas het na een maand al begaf was de keuze snel gemaakt: ik wilde weer een tas van de WE. Mijn vorige tas van de WE is nog steeds in goede staat, terwijl ik die inmiddels alweer bijna een jaar heb. Oké, de kleur is wat minder geworden maar de tas is nog wel heel en ik heb geen last van doorgescheurde hengsels. Zeker nu mijn boeken dit jaar meer wegen heb ik gewoon een stevigere tas nodig, maar ik wil er niet té veel aan uitgeven. Daarom koos ik dus weer voor een tas van WE Fashion! Ik had deze tas al langer op het oog en toen ik de winkel weer in stapte stond hij er nog! Snel rekende ik dus €34,95 af en nam hem mee.

De tas is heel basic, maar het is wel een klassiek en tijdloos model. Ik wilde perse een zwarte tas want dat is gewoon handig voor in het najaar en kan altijd. Het voordeel van tassen van de WE Fashion is dat het nepleer heel stevig is. Ik heb tassen gehad waarbij de stof uitrekte of heel dun was, maar dat is bij deze tassen totaal niet het geval! Het is ook zo’n tas die goed blijft staan als je hem neerzet en niet als een zoutzak in elkaar valt.
Ook in de indeling is heel fijn. Je hebt twee vakken en in het midden zit een soort van extra vak. Zo kan ik mijn boeken en andere dingen zoals eten, mijn etui etc. gescheiden houden. Er zitten ook nog twee vakjes in voor je mobiel en eventueel geld of dat soort dingen en ook nog een vak met rits. De tas heeft geen rits, maar een soort van flap met een magneet zodat je dat vast kunt klikken. Zelf gebruik ik die flap niet want ik vind het niet praktisch en ik stop die flap dus ook gewoon in de tas. Door de riempjes aan de zijkant kan de tas eventueel ook nog groter of kleiner worden gemaakt en dat is ook altijd handig!

Ik ben dus heel blij met mijn nieuwe tas! Hij kost €34,95 en dat vind ik echt niet duur voor een tas. De tas is te koop bij de winkels van WE Fashion of in de online shop.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *