Trend Tutorial: geaccentueerde wenkbrauwen + filmpje

Vorig seizoen werden de wenkbrauwen van modellen gebleekt of waren ze onzichtbaar, dit seizoen mogen we onze wenkbrauwen weer aan laten groeien!

Vooral op de catwalk ging het er flink aan toe! Bij Prada werd eyeliner gebruikt om de wenkbrauwen in te kleuren, bij Gucci potlood en poeder, en bij een andere ontwerper werd er zelfs gebruikt gemaakt van de kleur grijs!
Dat wenkbrauwen dit najaar op mogen vallen is dus wel duidelijk. Maar hoe neem je deze trend nou subtiel over?
Je kunt je wenkbrauwen helemaal vol tekenen en laten groeien, maar het effect zal nooit zo zijn als bij de modellen. Óf het ziet er onverzorgd uit, óf je ziet heel goed dat je wenkbrauwen een kleur hebben die gemaakt is.
Houd je wenkbrauwen daarom gewoon lekker bij, zodat het er verzorgd uit ziet. Je hoeft je wenkbrauwen helemaal niet in te kleuren, maar het is vaak wel erg mooi als je dunne, lichte wenkbrauwen van jezelf hebt. Heb je dikke, grove wenkbrauwen dan is poeder of potlood niet aan te raden.
Houd het dus gewoon natuurlijk, wat bij je past. Dan doe je het al helemaal goed!

Lourdes (dochter van Madonna) heeft een unibrow. Het staat onverzorgd, en dat willen we niet! Gelukkig heeft Lourdes tegenwoordig wel mooi, geëpileerde wenkbrauwen.

Nu had ik natuurlijk een filmpje kunnen maken over hoe je je wenkbrauwen moet epileren, of eyeliner op je wenkbrauwen moet doen. Nu is het eerste niet zo origineel, en ik denk ook niet dat jullie op de tweede optie staan te wachten! Daarom besloot ik een filmpje te maken met een tip die je goed kunt gebruiken bij het epileren met een pincet. How to….. maak je pincet weer scherp! Enjoy :)

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *