Kledingwishlist najaar 2010

Ja hoor, het is weer eens zover… Lizzy wil wat maar heeft niet genoeg geld. Toch laat ik jullie graag mijn wishlist zien! Ik heb er geen maand voor gekozen, aangezien ik niet van plan ben dit allemaal in een maand te kopen, denk maar aan de periode oktober t/m december.

  Lichte kleur blazer. Sinds ik een zwart exemplaar heb, wil ik ook graag een lichtere kleur blazer. Bovenstaande van de H&M vind ik erg mooi en hij is maar €29,95!
– Lange ketting. De lange ketting in de collage heeft niet echt mijn voorkeur, maar ik wil gewoon een lange ketting. Ik ben er al heel erg lang naar op zoek en ik hoop dat ik ‘de ware’ dit najaar ga vinden.
– Poncho. Lekker warm en ook nog eens leuk! Ik heb een mooie bruine bij de H&M gezien dus ik denk dat ik die ga halen. Dat is dus niet die boven op de foto! Het is een wat korter model en dat is heel leuk met een jegging en Uggs!
– Tube sjaal. Vorig jaar wilde ik al een tube sjaal, maar toen kwam ik er een beetje laat mee. Dit jaar ga ik waarschijnlijk een zwarte jas kopen, dus ik moet nog even kijken in wat voor kleur ik de sjaal dan neem.
– Smalle riempjes. Leuk voor in de taille, op de heup bij een langer t-shirt, je kunt er vanalles mee! Zowel gevlochten als normale riempjes vind ik leuk.

– Grijze classic short Uggs. Ik denk dat ik grijze Uggs neem, maar heel zeker weten doe ik dat nog niet. Waarom? Ik heb eerlijk gezegd geen flauw idee. Welke kleur zouden jullie nemen?
– Enkellaarsjes met hak. Zoals je ziet heb ik verschillende uitgekozen, maar ik heb nu al een voorkeur. De bruine daar linksboven vind ik heel mooi, want ik wil naast Uggs ook nog wat nettere schoenen. Na een nacht slapen heb ik toch bedacht dat die van Invito het niet gaan worden. Ze zijn te duur voor extra schoenen, en zó vaak loop ik nou ook niet op hakken. Daarom wil ik liever wat goedkopere enkellaarsjes. Maar nog steeds vind ik deze mooi hoor!

Naast het bovenstaande ben ik op nog op zoek naar een zwarte, wollen jas in trenchcoat model voor een betaalbare prijs (Anyone tips? Need some!), ik heb een leuk jurkje gezien van Vila, wil nog een nieuw zwart vestje, en ik heb nog wat basics nodig. Ik ga proberen een aantal dingen te kopen op National Glamour Day, en wie weet vind ik wel iets met de Drie Dwaze Dagen van de Bijenkorf (jep, die komen er ook weer aan!)

Wat willen jullie nog allemaal dit najaar?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *