Sushi facial

Onlangs bekeek ik het filmpje van YouTube guru Michelle Phan, waarin ze liet zien hoe je een Sushi facial kunt doen met zeewier. Zeewier zit namelijk boordevol vitaminen, en is dus niet alleen gezond, maar ook goed voor je huid. Hieronder het filmpje, met meer informatie over zeewier en uitleg over de behandeling.

Thuis hadden we nog een hoop van die pakken liggen (die kun je gewoon bij de supermarkt kopen voor een euro ongeveer), dus ik kon meteen aan de slag! Wat me als eerste opviel toen ik de verpakking open maakte: het stinkt écht heel erg! Maar goed, alles voor een mooie huid, dus ik volgde alle stappen.

Hieronder zie je hoe de zeewier in het water eruit ziet. Niet bijzonder, maar het stinkt nog steeds. Toen ik het goed had laten weken, haalde ik het eruit en het was super glibberig, en viel de zeewier ook snel uit elkaar. Daar moet je dus een beetje mee uit kijken. Nou goed, ik bracht de zeewier aan op mijn huid (heel sexy) en liet het intrekken. Heel fijn is het niet, want ik vind die geur echt smerig. Na een tijdje werd het hard, en haalde ik het goedje eraf. Mijn huid was lekker zacht, echt een superfijn gevoel! Dit ga ik dus zeker vaker doen.
Volgensmij zijn jullie best een beetje benieuwd hoe de sushi facial er bij mij uit zag. Lees verder voor de foto!

 
Sexy, niet waar? Ik heb even wat roze lipstick opgedaan en een vrolijke sjaal omgedaan om de foto wat meer kleur te geven. Want zo’n facial is nou niet echt bepaald mooi te noemen!
Ik vind deze facial een aanrader! Het is goedkoop, en je merkt duidelijk verschil. Wie wil er nou geen huid zo zacht als een perzik? Ik wel! De geur moet je er maar voor over hebben, maar het is het zeker waard.
Laat me weten als jij deze facial ook onderging! En, niet geheel onbelangrijk: wat vond je ervan?
DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *