Sieraden opbergsysteem

Ik heb al verschillende opbergsystemen voor mijn sieraden gehad, alleen iedere keer werd het te klein. Ik bewaarde het lange tijd op een etagère, superleuk, alleen iets te klein, en het werd ook snel stoffig. Ik was mijn kamer laatst aan het op ruimen, en ik kwam een hoop dozen tegen. Ik besloot van wat karton iets te maken, want ik had verder niks anders in huis.

Tadaa! Ik heb een soort van sidetable met 3 laatjes, en nu heb ik in één van die laatjes dit gemaakt. Het is niet echt bepaald mooi gedaan, maar wel echt super handig.

Linksonder zie je mijn ringen, daarnaast mijn knopjes en helemaal rechts de hangoorbellen en ringen. Nu moet ik toegeven dat ik echt bijna geen hangoorbellen meer draag en helemaal geen ringen meer, terwijl ik daar toch best veel van heb. Ik vond dat vroeger veel leuker, nu houd ik het liever bescheiden en draag ik liever wat meer om mijn armen.
Linksboven zie je armbanden met kralen etc. en rechts de bedelarmbandjes, kettingen en andere soort armbanden.
Mijn zonnebrillen, horloges en mijn Josh arband en BTB ring liggen nu in de etagère.

Ik ben een georganiseerd type, dus ik kon mijn sieraden niet simpelweg allemaal in een doos doen, ik moest wel een opbergsysteem hebben! Voor mijn make-up heb ik voor mijn lipsticks een paar maanden geleden ook zoiets gemaakt. Bespaart hartstikke veel tijd en werkt heerlijk gemakkelijk.

Het enigste wat je nodig hebt voor zo’n simpel opbergsysteem is karton, plakband of -stift en je verstand, want zo’n opbergsysteem moet natuurlijk wel handig ingedeeld worden!

Zijn er meer meiden zoals ik, of ben ik de enigste met opbergsystemen?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *