Milner Beach Volleyball VIP

Het beauhvolleyballseizoen is in volle gang, en daarom heeft Milner een leuke actie bedacht: wanneer je op de website van Milner jouw ideale stranddag beschrijft, maak je kans op 5 (jij, en 4 vrienden of familieleden) VIP-kaartjes voor de finale van de Milner Open in The Hague Beach Stadium. Hélemaal niet erg, want als de zon schijnt wanneer je naar die wedstrijd kijkt word je lekker bruin én we moeten natuurlijk de zongebruinde, gespierde lijven van de mannelijke spelers niet vergeten!

Als je liever zelf een potje Beach Volleyball wilt spelen (en een mooi lichaam krijgen door het actieve spelen) kun je sparen voor een Beach Volleyball. Verzamel 5 actiecodes van de Milnerverpakkingen, voer deze online in en neem de actiestickers en de bijbehorende coupon mee naar Perry Sport. In ruil daarvoor ontvang je dan een Beach Volleyball van Milner met handtekeningen van topspelers!

Komende weekenden is er in Schevingen nog meer Beach Volleyball te beleven. Zo is er het weekend van 20, 21 en 22 augustus 2010 het Jiba NK Beach Volleyball. Dan spelen er de beste 32 teams die in de afgelopen maanden wedstrijden hebben gespeeld. Daarnaast wordt er op alle niveaus gevolleybald dus zelf meedoen kan ook. Voor alle informatie over de Milner teams en de beachvolleyball-kalender kijk je op GetTheBall.nl.

Advertorial
DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *