Verrassing van mijn moeder

Volgensmij waren jullie allemaal wel net zo benieuwd als ik. Ik hoopte op iets leuks, maar ik verwachtte iets anders, wat ik in mijn artikel ook al schreef. Toch was het één grote verassing, iets wat ik écht niet had verwacht. Ik had het zelfs gehoopt, maar niet eens aan durfde te denken.

Mama wilde eerst een Josh armband voor mij kopen, maar ik was weer te snel en had hem dus al zelf gekocht. Nu moest ze iets nieuws verzinnen, maar ze had geen idee wat. Ze wilde iets blijvends, zoals een sierraad. Dus ze vertelde mij dat ik een sierraad uit mocht zoeken t.w.v. €100,-. Ik wil al een tijdje een ring (een van Buddha to Buddha) maar ik vond het steeds te duur dus verder dan dromen kwam ik niet. Ik wist dus meteen zeker dat ik een Buddha to Buddha ring wilde! We zijn meteen naar de Jewelz gegaan, waar ze het grootste assortiment van Buddha to Buddha hebben.

Toen ik er inmiddels uit was welke ring ik wilde, hadden ze hem niet op vooraad! We zijn nog langs andere verkooppunten geweest maar nergens hadden ze mijn ring in de goede maat. Ook op mybuddha.nl is de ring uitverkocht. Gelukkig was er wel een bestelling onderweg, dus de ring is over 1 tot 3 weken van mij!
Dit is ‘m. Het is de Nathalie en hij kost €109,-. Wel 9 euro boven het budget, maar dat maakt niet uit.

Ik kan haast niet wachten totdat ik hem om mijn ringvinger heb hangen. Jullie zien het vanzelf wanneer het zo ver is!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *