Bestelling Enchantra

Omdat mijn favoriete Moisturizing Spray Lotion van Sweetly You bijna op was, wilde ik een nieuwe kopen. Liever niet op Sweetlyyou.com, want die webshop is Amerikaans en ik vind Nederlandse webshops toch wat vertrouwder. Ik wist dat Sweetly You te koop was bij de onlangs vernieuwde webshops Enchantra.eu, dus ik besloot er daar een bestellen.

Ik had ook nog een Dry Fast topcoat nodig, dus ik heb de Seche Vite Topcoat besteld. Ik hoor er ook veel slechts over, maar tóch wilde ik hem proberen. Hij doet namelijk wel wat hij beloofd: hij droogt de nagellak snel, en dat is wat ik wil. Wat ik er van vind, lees je dan ook over een tijdje op OurFavourites! Ik wil ook al een tijdje (lees: heel lang) Strawberry Milk van NYX. Het is een nogal populaire kleur, en bij Boozyshop.nl is hij bijna altijd uitverkocht. Maar op Enchantra.eu niet!

Als dank voor mijn bestelling kreeg ik ook nog een Shea & Cocoa Butter Cream in dezelfde geur van Sweetly You. Super lief!

  • NYX Round Lipstick ‘Strawberry Milk’, €3,49
  • Sweetly You Moisturizing Spray Lotion ‘Strawberries & Champagne’, €6,95
  • Seche Vite Dry Fast Topcoat, €6,95
  • Sweetly You Shea & Cocoa Butter Cream ‘Strawberries & Champagne’, €4,95
  • Ik ben dus erg blij met mijn bestelling! Ondanks dat Enchantra mij nog netjes een mailtje stuurde dat het misschien wat langer zou duren in verband met de verwerking van de WK-actie, krijg ik mijn pakket binnen 2 dagen binnen. Ik ga dus zeker vaker bij Enchantra bestellen!

    Hebben jullie wel eens wat bij Enchantra besteld?

    DELEN:

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *