Webshop: Stoer en Bling

Zoals de meesten van jullie wel weten ga ik een Josh armband kopen van mijn gespaarde geld. Na wat zoeken op Google kwam ik op een webshop uit met een groot aanbod van Josh-sieraden: Stoerenbling.nl


Ik vond dat ik deze webshop wel eventjes met jullie moest delen, want ik weet dat er meer meiden zijn die de sieraden van Josh erg mooi vinden. En het leuke aan deze webshop: de prijzen zijn soms nog ietsje goedkoper dan in de winkel!
Bij een winkel zag ik namelijk een armband die ik wel wilde hebben, en die kostte daar €57,-. In deze webshop maar €55,-! Dat scheelt toch weer mooi 2 euro.
‘Ja, heel mooi enzo, maar met de verzendkosten erbij is het toch weer duurder!’ Nee, dat is niet waar! De verzendkosten bij Stoer & Bling zijn namelijk gratis, yay!

Wat ook erg fijn is, is dat je je bestelling lekker snel in huis hebt. Wanneer je met creditcard of iDeal betaalt dan heb je je bestelling in 1 à 2 dagen in huis, en wanneer je het overmaakt dan duurt het iets langer: 4 tot 5 dagen.

Wanneer de armband te groot of te klein is, dan kun je hem ook op maat laten maken. Helaas moet je dan wel iets langer wachten: 4 tot 6 weken. Maar dan heb je wel een armband die perfect past!

Er zit ook een half jaar garantie op alle sieraden, dus als er bijvoorbeeld een kristal eruit valt dan kun je deze gewoon samen met het garantiebewijs terug naar de shop sturen.

De meeste sieraden zijn allemaal voorradig, en wanneer dat niet is dan zijn ze zo weer bijgevuld. Er staat ook een duidelijke omschrijving bij de piekfijne foto’s: zo weet je ook meteen hoe je sierraad eruit gaat zien, wel zo handig.

De service vind ik perfect! Omdat ik niet kon vinden wat de verzendkosten waren, stuurde ik een mailtje. Dit was om half 10 ‘s avonds, en ik kreeg nog dezelfde avond een mail terug! Toen ik vervolgens die ochtend een mail terug stuurde duurde het nog geen uur of ik kreeg alweer een antwoord terug. Top dus!

2 juli ga ik samen met een vriendin op deze webshop bestellen. Er komt uiteraard nog een artikel over mijn bestelling en dan horen jullie ook hoe de rest van de service mij is bevallen.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *