Pimp it yourself!

Laatst zat ik met mijn oma in de auto toen ze me een multichain ketting showde met tussen de ketting 3 ringen. ‘Vind je hem mooi?’ vroeg ze. Tja… Het multichain gedeelte zag er mooi uit, maar die ringen verpestte het geheel een beetje. ‘Hm, gaat wel,’ antwoordde ik. ‘Ik vind die ringen niet zo. Anders vond ik hem wel leuk.’ Er was een stilte, maar blijkbaar was dat een denkmoment van mijn oma. ‘Maar hé, waarom haal je die ringen er dan zelf niet af? Dan heb je hem zoals je wilt!’. Ze legde me uit hoe ik dat dan zou moeten doen, maar mijn gedachten dwaalden af. Ik zat al in mijn gedachten aan de ketting te sleutelen totdat hij naar mijn zin zou zijn. ‘Ja, dat is een goed idee!’, antwoordde ik. En eenmaal thuisgekomen ging ik meteen aan de slag.

Voor

Na

Dit is het resultaat tot nu toe. Ik ben van plan die bovenste gedeelte van de ketting nog wat langer te maken, zodat de ketting in het geheel wat langer is. Dan valt hij wat mooier.

Soms zijn cadeautjes van je oma niet zo leuk, maar als je ze dan weer oppimpt kunnen ze vaak helemaal naar jouw smaak zijn. Vooral natuurlijk als je oma met ideeën komt!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *