Look-a-like designer tassen

De webshop For Fashion Freaks heeft naast een assortiment vol leuke kleding ook superleuke look-a-like designer tassen. Veel goedkoper, maar ó zo stylish!

De Hermès Birkin vind ik echt ge-wel-dig. Helaas is ‘the real deal’ onbetaalbaar. Op For Fashion Freaks betaal je voor een nep-exemplaar slechts €39,99. Hij is er in het bruin, zwart en gebroken wit.

Een namaak van de Balenciaga Motorcycle bag is ook al bij de Invito gespot, maar For Fashion Freaks verkoopt ook een look-a-like. Deze kost €34,95 en is verkrijgbaar in de kleur zwart.
Alexander Wang heeft ook hele mooie tassen. Ze zijn vaak zwart en simpel van vorm, maar de studs die erop zitten maken het wat anders. Helaas hangt er een flink prijskaartje aan… Op FFF vind je ook zoiets, alleen dan betaal je er slechts €34,95 voor. Koopje!
Chloé tassen hebben ook een echt WOW-gehalte. De Chloé Paraty is er één van. Je kunt een zwart look-a-like exemplaar kopen voor €39,95.

Bij mij staat hoog op mijn wishlist een Hermès Birkin look-a-like, het liefst in het bruin of zwart. Hopelijk komt hij ooit aan mijn arm te hangen!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *