Shoplog 26-3-2010

Zoals jullie misschien allemaal weten is er bij de V&D weer prijzencircus, en ook Sephora heeft weer een leuke actie: 3 make-upjes voor 10 euro. Dat is zéker een mooie korting, aangezien bijna alle producten per stuk al bijna 10 euro kosten. Verder heb ik ook 2 paar nieuwe schoenen gekocht.

Photobucket

Photobucket

Dit zijn mijn Sephora aankopen. Als eerste een oogschaduw in de kleur Aspen Summit die ik ga gebruiken als highlighter. In mijn 88 palette zit wel een highlighter, maar even een mono pakken gaat gewoon duizend maal sneller. Deze heeft een mooie shimmer en hij is goed gepigmenteerd. Kost normaal €10,50.

Photobucket

Dan had ik nog een nieuwe bronzer nodig die niet té opvallend en te donker is. Over de bronzers en blushes had ik al veel goede dingen gehoord dus ik was al van plan er wat van aan te schaffen. Ik heb een bronzer gekocht in de kleur Archipel. Het is een héle subtiele bronzer, en er zitten verschillende kleuren in. Een licht roze, een wat donkere kleur en een normale kleur. Ben er erg blij mee. Kost normaal €13,99.

Photobucket

Met deze blush ben ik ook erg blij. De laatste tijd ben ik echt dol op blushes en dan vooral roze blushes! Mijn oog viel op deze, en het is de kleur pêche tendre. Het is een mooie lichtroze kleur en de pan heeft een perfecte grootte. Ik vind hem echt supermooi. Kost normaal €9,50.

Photobucket

Natuurlijk konden we Lush ook niet overslaan, en hoewel ik niet van plan was wat te kopen, liep ik uiteindelijk toch met een Lush-tasje in mijn hand de deur uit. Ik stond enorm te twijfelen wat ik wilde. Ik wilde iets leuks, maar ik had geen zin om daar €10,- voor uit te geven. Een bruisbal komt ook niet van toepassing want we hebben thuis geen bad. Lush heeft een paascollectie en daarvan heb ik de Honey Bun emotibomb gekocht. Dit is een soort van bruisbal die je in de douchekabine legt, en als er dan water op komt komt er een aroma vrij. Hij ruikt echt superlekker, naar sinaasappel en bergamot. Omdat het een emotibomb is, zorgt het voor een hele blije emotie. Ik ben benieuwd! Kostte €4,-.

Als laatste heb ik nog 2 paar schoenen gekocht. Twee?! Ja, ik weet het. Een paar high heels en een paar All Stars.

Photobucket

Op deze foto zien ze er best lelijk uit, maar het was niet gelukt om een mooie foto te maken.

Ik ging voor de grap even binnen bij Van Haren en mijn oog viel meteen op dit paar: (nep)suede grijze hakken met een open teen. Ik pastte ze, en ze zaten als gegoten! De hoogte vind ik ook precies goed: 9 centimer. Dit is niet superhoog, maar ook niet heel laag. Gewoon perfect. Ik vind de kleur ook heel mooi want je kunt grijs overal mee combineren en ze zijn gewoon heel erg leuk voor in de zomer. Het mooiste van alles was, dat ze maar €20,- kostte. Echt een koopje dus!

Photobucket

Daarnaast heb ik ook nog een paar lage, grijze All Stars gekocht. Iedereen loopt ermee, maar wat kan mij het schelen. Ze zitten heerlijk en je kunt er uren op lopen zonder dat je pijn van je voeten krijgt. Ze gaan lang mee, en je krijgt geen enorme warme voeten omdat het niet echt een dikke schoen is. Ik heb ze gekocht voor €59,- bij de America Today.

Ik heb nu wel twee paar grijze schoenen, maar ik vind dat niet heel erg ofzo. Ik vind grijs bij All Stars gewoon het mooiste, want dat ziet er toch zomers uit en je kunt het goed combineren. Bij de hakken had ik eigenlijk niet eens op de kleur gelet. Ze hadden ze ook in het donkerblauw, maar die vond ik toch niet zo mooi.

Ik ben heel blij met mijn aankopen, en ik ben nu wel eens benieuwd… Wat voor zomerschoenen gaan jullie kopen? All Stars zijn mijn ‘goede’ zomerschoenen, die hakken zijn er gewoon voor erbij. Verder heb ik ook nog enkellaarsjes die ik door kan dragen en nog espadrilles van de H&M. Ik wil dit jaar ook nog leren slippers kopen, want dat is ook altijd wel leuk.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *