Vraag het de expert

Ik heb een nieuwe rubriek voor op OurFavourites.net! In deze nieuwe rubriek genaamd ‘vraag het de expert’ kunnen jullie iedere week (beauty)vragen stellen, die dan dan door mij en ‘de expert’ beantwoord worden.

Iedere woensdag komt er een nieuwe ‘vraag het de expert’ online. Onder dat artikel kunnen jullie al je vragen stellen, dit mag gaan over kleding, beauty of juist persoonlijke dingen. Als je een vraag hebt die je liever niet op de site beantwoord wil hebben dan kun je een mailtje sturen naar Lizzy@ourfavourites.net, maar de bedoeling is gewoon onder het artikel.

‘De expert’ is Sandra, mijn moeder. Sandra is Stivas gediplomeerd en heeft daar een vakopleiding tot schoonheidsspecialiste gevolgd. Dat houdt in dat ze veel kennis heeft op het gebied van huidverzorging. Ze heeft daarin ook een eigen bedrijf gehad en dat heette ‘Sagesse’. Ze is nu niet meer actief als schoonheidsspecialiste, maar ze is nu maatschappelijk werker en met haar eigen bedrijf ‘Sagesse’ (dus de naam is hetzelfde gebleven) helpt ze nog steeds mensen door middel van familieopstellingen en systemisch werk. Voor meer informatie kun je kijken op de website http://www.sagesse.nl/ (die overigens nog niet helemaal klaar is).

Vandaag is het woensdag en jullie kunnen dus voor het eerst jullie vragen hieronder kwijt!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *