The Beauty Bakery

Nederland is weer een geweldige webshop rijker: The Beauty Bakery. Op http://www.thebeautybakery.nl/ kun je heerlijke producten kopen die echte verwennerij zijn voor je huid. Waarom deze webshop er is? Lees dan verder…

Cake soap ‘Cherry icecream soap slice’

Eigenaresse Angel is dol op bath & bodycare, maar ook van taartjes en cupcake wordt ze heel erg blij. Combineer deze twee en tadam: cupcakes en taartjes voor je huid! In de producten zitten ook verzorgende dingen zoals sheabutter en zuiverende kruiden. We like!

De producten worden gemaakt door vrouwen die over de hele wereld wonen, en die maken dan kleine voorraden en sturen ze op naar Angel. Angel zet ze in de shop, en zo kun jij ze kopen!

Cupcake Bath Bomb XL in ‘Purple Perfect’

De producten alleen al zijn echt eyecandy, en de prijzen zijn nog niet eens zo heel erg duur! Hieronder een greep uit het assortiment met prijzen erbij.

  • Soap cakes. Voor een hele ‘taart’ betaal je €39,90 en voor een stukje €5,90 tot €7,90.
  • Facial Purity Soaps. Per stukje €5,90.
  • Cupcake Soap. Per cupcake €6,90.
  • Cupcake Bath Scrubby XL. €8,90 per stuk.
  • Cupcake bath Bombs XL. Van €7,90 tot €8,90
  • Klinkt dat niet lekker? Nee, ik zeg het verkeerd: het IS lekker! Naast bovengenoemde dingen is er nog meer! Body butters, body scrubs, home scents en meer!

    Cupcake Soap in ‘New York Donut.’ Hoe cool?

    Ik vind het echt een te gekke webshops vol leuke zeepjes enzo! Ik ga dus zeker een keer een bestelling plaatsen (nu kan dat jammer genoeg niet want ik moet sparen voor Rotterdam)!

    Ik zou zeggen: kijk snel op www.thebeautybakery.nl voor de mooie shop en de leuke foto’s, en ik denk dat het moeilijk is om geen bestelling te plaatsen ;)

    DELEN:

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *