Mijn perfecte zomer

Ik word wakker door het zonlicht en kijk naar buiten. Het is een mooie zaterdagochtend en de lucht is knalblauw. De zon schijnt in mijn ogen en ik geniet van het fluiten van de vogels. Ik rek me uit en neem een kijkje in mijn kledingkast. ‘Wat zal ik vandaag eens aandoen?’ is de vraag die door mijn hoofd spookt. De keuze is snel gemaakt: ik kies voor een wit jurkje van Nolita, een taupekleurig vestje van de H&M en ballerina’s van Jimmy Choo.

Ik loop naar de badkamer en spring onder de douche. Daar scrub ik me flink en was mijn haren met een shampoo die naar bloemen ruikt. Heerlijk! Als ik uit de douche stap neem ik een chocolademasker van Dr. van Hoog, mijn dag kan niet beter beginnen.

Nadat ik me heb aangekleed en mijn make-up heb gedaan huppel ik naar beneden. Ik groet vrolijk mijn familie en smul van het heerlijke ontbijt. Als ik helemaal klaar ben bel ik mijn vriendin Lola om te vragen of ze zin heeft om in de stad een terrasje te pikken. ‘Natuurlijk wil ik mee! Ik zal ervoor zorgen dat ik over een kwartier bij jou ben, tot zo!’.
Tot die tijd ga ik naar buiten om te zonnen. Ik hou van de zomer! Ik pak mijn zonnebril van Guess en smeer wat zonnebrand olie op mijn huid en doezel weg.

Ik word wakker van de bel. ‘Hé, daar zul je Lola hebben!’ Ik ren naar de voordeur en neem ondertussen mijn tas mee. Samen fietsen we naar de stad en daar smullen we van een pastasalade onder genot van een lekker glas cola.

‘So much crazyness, surrounding me. So much going on…’ Hé! Dat is mijn telefoon. Oh, de wekker… Ik plof weer neer op mijn kussen. Ik kijk op de klok en zie dat het 7 uur ‘s ochtends is. Oh nee, het was allemaal een droom! Was het maar zomer…

Hebben jullie net als ik ook zo’n zin in de zomer?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *