Make-up studio

In december heb ik van mijn tante een aantal Make-up Studio spullen gekregen. Make-up studio is een merk dat vaak door visagisten wordt gebruikt en ook vaak bij visagie-opleidingen. Ik had er wel eens van gehoord, maar nog nooit geprobeerd en ik verwachtte er eigenlijk niet zo heel erg veel van. Ik had naast onderstaande dingen ook nog een oogschaduwpallet maar dat viel erg tegen op een paar kleurtjes na dus die heb ik niet op de foto gezet.

Photobucket

Als eerste twee potloodjes: een oogpotloodje en een lipliner. De lipliner is goed gepigmenteerd, maar op mijn lippen heb ik hem nog niet gebruikt. Het oogpotloodje is heel donkerbruin dus daar kun je een mooie natuurlijke look mee maken. Het lijntje blijft ook lang zitten op de waterlijn dus ik vind het een heel fijn product.

Photobucket

Dit is een gezichtspoeder. Hij is fijn van structuur, alleen hij is veel te donker voor mij. Ik had hem op met carnaval (toen was ik indiaan dus ik had een iets donkere poeder nodig) en wat mij gelijk opviel: hij dekt super! Het doosje is ook heel mooi en ziet er luxe uit. Onder het poeder zit ook nog een sponsje dus dat is wel handig. Al met al: een goede poeder, maar jammer dat hij te donker is.

Photobucket

En de swatches ^^

Photobucket

Dan dit geweldige lippalette. Wow! Veel kleurjtes en nog bijna in nieuw staat. Er zit een grote spiegel in, die ook wel eens van pas kan komen als je hem meeneemt. Het lijkt alsof er heel veel donkere kleuren in zitten maar de kleuren vallen in het echt wat lichter uit. Het enige nadeel (of wat tegelijkertijd ook een voordeel is) is dat de kleurtjes niet zo heel erg creamy zijn. Je moet dus echt eerst wat product aan de binnekant van je pols warm maken voordat je het echt goed uit kunt smeren. Het voordeel daarvan is is dan niet alles onder de plak zit (wat ik met een ander lippalettje wel heb).

Photobucket

Photobucket

Ik heb niet alle kleuren geswatcht, gewoon wat willekeurige. En ze zijn echt goed gepigmenteerd!

Photobucket

Last but not least: het blushpalette. Het is wel een beetje vies, maar daar gaat het nu niet om. Er zitten 5 kleurtjes in en de ene kleur is wat meer gebruikt dan de andere. En de pigmentatie is echt super! Vooral de laatste drie van rechts zijn mijn favorieten. De pans kun je eruit halen zoals je kunt zien en je kunt het pallet zoals je ziet dus ook nog verder vullen.

Photobucket

En weer swatches. Ze zijn mooi he :D? Allemaal maar een veegje en mijn arm kreeg ik best wel lastig schoon haha.

Ik ben dus echt tevreden over Make-up Studio! Je kunt het kopen op http://www.makeupstudiowinkel.nl/ alleen het is best wel duur… Wat wel een groot pluspunt is, is dat Make-up studio niet op dieren test en alle producten zijn hypo-allergeen.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *