MAC goedkoper kopen

Na het lezen van de titel roept misschien al de vraag in jullie op: ‘Waar!?’. Dat ga ik jullie in de artikel vertellen! MAC is een goed merk, maar helaas ook best wel duur. Via internet kun je het vaak vele malen goedkoper krijgen. Bijvoorbeeld bij Amerikaanse webshops of op Ebay. Helaas moet je wel vaak Paypal hebben én natuurlijk toestemming van je ouders. Heb je die, dan is dat mooi meegenomen want dan kun jij MAC veel goedkoper scoren!

http://www.allcosmeticswholesale.com/
All Cosmetics Whole Sale is een Amerikaanse webshop met vele merken. Het heeft naast het grote MAC assortiment ook Stila, Lancome, Bobbi Brown, L’oréal, YSL en veel meer! Door de dollar scheelt het echt heel erg veel dus dat is echt een aanrader.

http://www.brigettesboutique.com/
Brigettes Boutique is nog zo’n site. Brigettes Boutique heeft naast make-up ook verzorgingsproducten. De shop heeft ook Elf, Too Faced, Urban Decay, Clinique en Maybelline in het assortiment, en ook dat voor een lagere prijs. Zó handig :)

Op Ebay zijn ook heel veel verkopers uit alle landen die MAC producten aanbieden voor een goede prijs. Hieronder een lijstje met betrouwbare verkopers:

makeupemporium1
– exquisite.cosmetics
– priz4u
– wc-racer
– my-boo-kitty

Dit zijn er een paar, maar je kunt natuurlijk ook zelf op Ebay zoeken naar verkopers met een positieve feedback. Succes!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *