Kledingmerk Twenty8twelve

Het kledingmerk Twenty8twelve is niet superbekend, maar ze hebben zeker leuke dingen! Het merk is best prijzig, maar ik wilde jullie toch even kennislaten maken met dit merk want ik denk dat velen van jullie het nog niet kennen.


Ik vind vooral het verhaal erachter zo leuk: het merk is opgezet door Sienna en Savannah Miller. Sienna is een bekende actrice en stijl icoon en Savannah is van beroep modeontwerpster. In 2006 hebben ze het merk opgestart, en het begon met veel rock items zoals veel spijkerstof, jasjes en boyfriend shirts. Grappig feitje: de naam Twenty8twelve is geïnspireerd op de verjaardag van Sienna, en die is dus op 28 december.

Je kunt wat kleding van het merk kopen op de website http://www.perfectlybasics.nl/, maar daar hebben ze niet zo’n hele grote collectie. De items die ik jullie hieronder laat zien komen allemaal van de webshop http://www.asos.com/.
Het shirt kost €74,90 en het jasje kost (wil je de prijs echt weten?) helaas €326,58. Het rokje heeft de flinke prijs van €135,56. Waarom moet het zo duur zijn :(

Deze leuke boyfriend blazer kost €301,94. De top kost €110,- euro en de broek €185,-.

Dit shirt is nu in de sale te koop voor €40,-. Nog steeds heel erg duur, voor een shirtje dan. Jammer!

Ik persoonlijk vind het merk heel leuk, alleen het is zó jammer van de prijs! Ik kwam op dit idee om hier een artikel over te schrijven omdat ik er zelf een aantal dingen van heb: een shirtje en twee vestjes. Ik wist helemaal niet dat dat merk van Savannah en Sienna Miller was dus ik vond dat wel een leuke ontdekking!

Op de site www.twenty8twelve.com staan heel veel foto’s van shows, en meer informatie. Leuk om te lezen, en ook nog eens goed voor je engels ;-)

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *