Getest: Veelsieraden.nl

Joehoe, we hebben weer wat getest. Dit keer heeft Esmay wat leuke goodies ontvangen van de shop http://www.veelsieraden.nl/.

Veelsieraden.nl is echt een superleuke webshop! En ze hebben niet alleen sieraden in het assortiment, nee, ook superveel nagellak! Nog wat leuke facts over de webshop:

  • Supersnelle verzending! Maandag opgestuurd, dinsdag had ik het binnen!
  • De verzendkosten zijn maar 1 euro, dat is echt heel erg goedkoop ;)
  • Veel korting, want de webshop bestaat maarliefst 2 jaar!

Photobucket

Dit is wat ik heb gekregen om te testen voor jullie. Twee lakjes, diamantjes en een striping tape.
De steentjes zijn heel erg leuk om je nagels net wat meer glamour te geven. Striping tape is hele dunne folie die je kunt afknippen of snijden en omdat de folie zelfklevend is kun je hem zo op je nagel plakken. Ik heb het nog niet geprobeerd, want ik moet nog even proberen of het me gaat lukken haha.

Photobucket

Het linkse lakje is van Safari, en het rechter lakje is van Fraulein.

Safari in Candy girl: Een hele mooie roze/paarse kleur, en hij dekt al na 1 laagje! Hij chipt ook helemaal niet snel, dus dat is echt een big pluspunt! Het lakje kost maar €2,50 en er zit 12 ml in, dus het is erg goedkoop, en zeker voor die hoeveelheid! Er zijn nog andere kleuren verkrijgbaar, en ik vind het echt aanraders, dus daarom geef ik het lakje een 9.

Fraulein: Dit lakje is een striper, dus het heeft zo’n superdun kwastje. Het is perfect voor nailart, want het maakt mooie dunne lijntjes. Een groot nadeel: hij stinkt enorm. Niet naar normale nagellakgeur, maar nog veel sterker. Verder vind ik het wel een goede nagellak! Hij kost €3,50 en er zit 10 ml in. Cijfer: 8. Net geen 9, omdat hij zo stinkt.

Ik ben dus heel tevreden over de shop dus neem zeker eens een kijkje!

Geschreven door Esmay.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *