Getest: The Secret Garden

Jullie kennen de heerlijke webshop http://www.thesecretgarden.nl/ vast wel. Vandaag review ik twee spulletjes die ik had gekregen om te testen en ik kan je alvast wat vertellen: ik ben razend enthousiast!

Photobucket

Als eerste: de Cumcumber Soft zeep. Dit is wat The Secret Garden erover zegt:

Onze Cucumber Soft zeep is gemaakt met vers,
zelfgemaakt komkommersap- en pulp. Komkommer komt veel voor in verschillende
beauty produkten, en dat is ook niet zo gek! Deze vochtvasthoudende
groente is heel verfrissend en verzorgend voor de huid en maakt het superzacht en
soepel. Ook heeft het reinigende eigenschappen (goed voor een acné huid), en geeft het je huid een mooie egale glow. Cucumber Soft bestaat uit maar liefst 60% olijfolie, wat de zeep heel mild en zacht maakt. Het schuim is zijdezacht en voelt heerlijk aan op de huid. De zeep is mild gegeurd met een parfumolie blend van komkommer en groene thee.

Photobucket

Mijn huid werd na gebruik echt zacht en voelde heel erg schoon aan. Ik heb wel last van puistjes, maar ik kan nu nog niet echt zeggen of het daarvoor werkt, aangezien ik het pas een aantal keer heb gebruikt. Hij schuimt heerlijk en is handig in gebruik. Ik ruik in de zeep bijna geen komkommer, maar vooral de groene thee. Ik stoor me er niet aan verder, het is een milde geur. De zeep kost €4,- en ik vind het echt een aanrader!

Photobucket

Verder heb ik ook nog een lekkere lipbalm mogen testen! Het is de lip butter balm in Cherry Pop, en dit is wat The Secret Garden erover zegt:

Onze natuurlijke en handgemaakte Lip Butter Balms doen zó veel goeds voor je lippen. Ze zijn voedend, helend, vochtinbrengend, maken de lippen
zacht en soepel, smeren lekker uit én geven een pietsie glans. Vitamine E is een
anti-oxidant en werkt als SPF die de lippen beschermd tegen UV straling. Aan dit
recept heb ik een superlekker kersen aroma toegevoegd, heerlijk fruitig en
snoeperig, zoals Chupa Chup kersen lolly’s!

Photobucket

Wat is dit een fijne lipbalm, zéker een van mijn favorieten! De balm ruikt superlekker naar kersen maar als je hem op je lippen smeert ruik je daar niks meer van. Best fijn, want zo’n geurtje wil je natuurlijk niet altijd! Ik had nogal last van droge, kapotte lippen dus ik besloot om deze balm erbij te pakken. Na 10 minuten merkte ik al verschil, mijn lippen werder zachter, en voelde echt fijn aan, totaal niet droog en ik voelde geen velletjes meer. De balm smeer lekker, en hij is helemaal niet duur: €2,75! Absoluut een must have als je net als ik graag zachte lipjes wilt ;)

Al met al; heerlijke spullen voor een goede prijs. Ik ben heel enthousiast zoals jullie hebben kunnen lezen dus ik ga zeker binnekort wat bestellen, en dan waarschijnlijk een zeep voor mijn gezicht, een lipscrub en soy scents. Ik laat het jullie weten als ik wat besteld heb!

Met dank aan The Secret Garden

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *