De basics voor het voorjaar

Nog een paar maanden en je winterkleren kunnen achter slot en grendel. Dit betekent wel dat je nodig nieuwe lente en zomerkleren moet kopen. Natuurlijk heb je nog kleren van vorig jaar, maar je zult ook wel wat nieuwe dingen moeten kopen. Ik heb een lijstje gemaakt met dingen die heel basic zijn, maar die alvast een goede basis zijn voor in de lente en zomer.
Bikini. Die van vorig jaar zal vast wel zijn verkleurd of kapot, en bikini’s zijn helemaal niet zo duur! Kies voor een leuk en vrolijk exemplaar, maar gewoon een zwarte is ook heel handig. Voor een goede bikini kun je kijken bij de speciaalzaken, maar daar ben je vaak veel geld kwijt. Ik raad je daarom aan om ook gewoon eens een kijkje te nemen bij de H&M en Primark. Heel goedkoop, en die kwaliteit is zo slecht nog niet! Bovenstaand setje komt van de H&M en het broekje kost €9,95 en de top €12,95.

– Jurkje(s). Jurkjes komen altijd van pas: over je bikini voor naar het strand, naar school of naar de stad. Zelfs in de winter kun je sommige exemplaren gewoon dragen. Legging eronder met een paar leuke laarsjes en een vestje aan. Nice!
– Basic t-shirts of topjes. Voor onder een vestje, op een spijkerbroek, op een short, op een rokje, je kunt het eindeloos combineren! Ook lekker goedkoop want bij de Zara en H&M betaal je nog geen 5 euro voor een topje!

– Lichte kleur jeans. Lichte jeans zijn altijd leuk en ogen ook niet winters. Een spijkerbroek is fijn voor in de avonden of op de dagen dat het niet zo heel erg warm is. Als je verstandig bent investeer je in een goede broek, daarvoor kun je kijken bij de wat duurdere winkels. Maar bij de Zara heb je ook echt prachtige broeken!

– Een vestje of een trui. Niet alle dagen is het superwarm, en ‘s avonds kan het ook flink afkoelen. Daarom is een vestje of een trui super om even over je top of shirt aan te trekken. Je hebt het meteen warm en in de winter kun je hem gewoon doordragen.

– Een blouse. Een blouse is net wat specialer en zeker niet saai. Handig voor over je bikini, maar ook leuk op een short, rokje of spijkerbroek. Als de blouse wat langer is dan kun je er ook niks onder dragen. Voordeel van een blouse is dat het lekker dun stof is dus je hebt het niet zo snel warm.

– Shorts en rokjes. Zitten lekker en je het er niet zo warm van omdat het zo weinig stof is. Daarom zijn rokjes en shortjes vaak ook lekker goedkoop. I like it!

– Jasje of blazer. Tijdens je fietstocht naar school kan de wind nog wel eens fris op je huid aanvoelen. En je wilt niet ziek worden dus het dan toch verstandig om een jasje of blazer aan te doen. Bij de H&M kun je al een jas kopen voor €29,95!

Natuurlijk moet je meer kopen dan alleen bovenstaande dingen. Je laarzen zijn ook te warm, dus die worden ingewisseld voor sandaaltjes of ballerina’s. Ook moet je slippers zijn vergeten, want die zijn echte musthaves voor aan het strand of bij het zwembad. En je ogen moet je natuurlijk goed beschermen, en dat doe je natuurlijk met een fabulous zonnebril.

Wat mij betreft kan het lekkere weer komen hoor! Ben het helemaal zat met al die kou en sneeuw. Ik wil zon, zee en strand!

Trouwens, mijn verjaardagsfilmpje komt eraan hoor! Ik moet het alleen nu even anders opnemen want ik had het eerst gedaan met de camera van mijn zusje alleen ik kan het niet op de laptop zetten want ze heeft geen kabel maar een kaartje. Allemaal gedoe, dus nu moet ik het opnieuw doen.

Oh, en reden voor een feestje vandaag: ik ben een jaar aan het bloggen! Niet met Our Favourites, maar ik ben op 23-02-2009 begonnen met beautytown.punt.nl, dus ik ben nu een jaartje bezig, yay!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *