Catrice Nude Sensation Shimmer Rouge

Sinds een tijdje heb ik de Catrice Nude Sensation Shimmer Rouge in de kleur Nude Peach. Ik wilde hem al heel lang, maar in mijn woonplaats hadden ze hem niet. Toevallig was ik in een dorp bij ‘t Kruidvat en daar hadden ze nog alles. Ik heb lang staan twijfelen tussen de twee kleuren, maar uiteindelijk is het Nude Peach geworden. Ik wil die andere trouwens nog steeds haha.

Photobucket

Ik vind de verpakking mooi. Heel simpel, maar toch strak en modern. De pan is lekker groot, zodat je goed met je kwast erin kunt. Op de blush zelf zit nog een patroontje, en dat maakt het net wat meer speciaal. De kleur vind ik echt heel mooi, zoals je zo kijkt lijkt hij oranje, maar als je hem opbrengt dan is hij heel mooi peachy, en hij geeft je huid echt een opkikker. Daar wil ik mee zeggen dat het de grauwheid uit je gezicht haalt, en je ziet er gezond door uit.

Photobucket

Ikzelf breng blush altijd heel subtiel aan, want ik vind het anders wat ”nep” overkomen. De blush is goed gepigmenteerd, en hij is niet korrelig. Dat vind ik erg prettig want zo pak ik nooit teveel.

Photobucket

In het echt was de kleur beter te zien. Dus hier niet uit opmaken dat de pigmentatie slecht is ;)

Conclusie: ik vind het een echte aanrader, en vooral voor de prijs. De Catrice Nude Sensation Shimmer Rouge kost namelijk €2,99 en je kunt het kopen bij ‘t Kruidvat of de Trekpleister.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *