Casuelle Cosmetics

Kindermake-up van slechte kwaliteit, zonder pigment. Daar staat Casuelle Cosmetics bekend om. De laatste tijd zie ik vaker op blogs dat meiden palettes hebben die juist goed gepigmenteerd zijn, en ik had er zelf ook wat van, dus mij leek het ook wel leuk om te laten zien wat ik er van vond. Het palette wat ik heb, heb ik inmiddels ook al bijna 2 jaar, maar slechte pigmentatie? Oh no, baby!

SDC10635.jpg picture by ourfavourites

Dit is het palette. Er zitten 10 verschillende kleurtjes in. Heel handig, want je kunt er eindeloos mee combineren. Ik heb het voor 5 euro bij het Kruidvat gekocht. Ik was toen helemaal niet met make-up bezig en ik heb hem eigenlijk ook nooit echt gebruikt, maar toch wel altijd bewaard. Waarom? Geen idee! Ik heb ook een lipgloss van Casuelle en daar ben ik minder tevreden over, maar over dit palette ben ik positief. Oké, het pigment KAN beter, maar slecht is het niet. Omdat een foto toch meer zegt, hier de swatches:

SDC10637.jpg picture by ourfavourites
Redelijk verbaast was ik, toen ik dit palette swatchte. Sommige kleuren zijn inderdaad minder gepigmenteerd, maar dit witte is echt super gepigmenteerd!

Dus… Zo zie je maar, niet alle producten van Casuelle zijn slecht. Ook bij kindermake-up zit er wel eens een supergepigmenteerde oogschaduw bij, en Essence heeft soms ook producten (vooral de limited editions) die echt goed zijn! Altijd verder kijken dus, en blijven swatchen haha!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *