Beautiful Blogger Award 2010

Ik heb van Maris, Josephine, Sharon, Kelly, Patricia, Soesja, Rosa, Fleur&Dajana en Britt&Joyce de Beautiful Blogger Award 2010 gekregen, so cute! Heel erg bedankt! Maar dat is niet alles, dit is wat ik nog meer moet doen:

  1. Bedank de blogger die je de award heeft gegeven.
  2. Zet de award op je blog.
  3. Link de persoon die je heeft genomineerd.
  4. Deel 7 interessante facts over jezelf.
  5. Nomineer 7 andere bloggers voor de BB-award.

Oké, ik ga dus 7 facts over mijzelf vertellen. Lastig joh, want ik ben echt niet zo interessant…

  1. 17 februari word ik 15 jaar! Ik verwacht dus over 2 weken ook allemaal felicitaties op mijn site haha. Vrijdag 5 februari vier ik mijn feest met vriendinnen, dus daar heb ik ook al veel zin in.
  2. Als er een haakje aan mijn nagels zit, MOET die weg, ik kan hem niet laten zitten want dan word ik helemaal gek.
  3. Ik heb hele droge humor, en ik heb veel vriendinnen die dat snappen, maar sommige mensen die snappen het dan niet en dat zorgt voor gekke momenten. Of ik maak ook wel eens sarcastische opmerkingen en dan denken mensen dat ik het meen, ook al zoiets :P
  4. Mijn favoriete muziek is van John Mayer, Anouk, Kane, Pixie Lott, Adele en Beyoncé. Ik luister ook wel eens muziek van anderen, maar van bovenstaande het vaakst. Voor feestjes enzo vind ik Dirty House enzo het lekkerst.
  5. Stiekem vind ik GTST leuk (als ik eenmaal kijk, want mijn zusjes kijken dat altijd).
  6. Ik kan urenlang naar mensen kan kijken die filmpjes van zichzelf op YT zetten waarop ze aan het zingen zijn. Heel onnozel maar zo verslavend :P
  7. Mijn sport is dansen, ik doe modern en ik vind het heel leuk, ik wil er best een artikel over schrijven, maar ik weet niet of jullie dit leuk vinden?

Dat waren ze! Ik tag: Britt&Joyce, Sharon, Josephine, Dajana&Fleur, Soesja, Anna & Lisa. Oh god, ik wil er nog veel meer taggen, maar 7 is de regel, dus helaas!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *