Hoe combineer je bloemenprint?

Jurkjes, topjes, rokken, je ziet de laatste tijd steeds meer items met bloemenprint. Hartstikke leuk natuurlijk, maar hoe combineer je zoiets? Zorg nooit dat het too much wordt. Je wilt er immers niet als een kerstboom inclusief lampjes en versiering bijlopen. Zorg dus dat de rest van je outfit rustig blijft. Ik heb weer wat leuke Polyvore collage’s uitgekozen waaruit je inspiratie kunt doen.

Basic Floral

Ik vind de hakken echt veel te lomp, maar het gaat om het idee, veel mensen op Polyvore gaan altijd voor extreem, en dat wordt veel gewaardeerd. Dus, kijk maar door de lelijkere dingen heen!

Een bloemenprint rokje is heel leuk met een riem en een simpel topje. Persoonlijk zou ik niet voor de hangende oorbellen gaan maar voor gewoon knopjes of niks, want onthoud: less is more!

First it was Leighton, now I'm all about Blake's style
Dit is gewoon een copy the look! Heel leuk gedaan vind ik. Maargoed, een jurk met bloemenprint is heel simpel te combineren: vestje erover en bijpassende high heels (en dan het liefst de kleur die ook terugkomt in het vest of de kleur van de bloemen, net als hierboven). Wat simpele accessoires erbij en klaar!
440. October 18

Bloemenprint hoeft helemaal niet overdreven veel bloemetjes te zijn, dat bewijst bovenstaande set maar! Je kunt ook gewoon voor een simpele outfit gaan. Shirtje, vestje, jeans en uggs (of andere laarzen). Heerlijk comfy en ook stylish! Je zou in plaats van dit shirtje ook kunnen gaan voor een body, staat ook heel leuk :)

Hopelijk vinden jullie deze categorie leuk, en hebben jullie er ook echt wat aan. Waar willen jullie nog een ”hoe combineer je…” van zien? Laat het weten bij de reacties!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *