Douglas vs. Ici Paris XL

Douglas en ICI Paris XL zijn allebei bekende parfumerieën. Iedereen heeft er wel eens van gehoord, en zo heeft ook ieder zijn favoriet. Mijn voorkeur gaat uit naar de Douglas. Waarom? Lees dan verder!

Een van de voordelen van de ICI Paris XL vind ik dat het altijd lekker groot is. Je hoeft niet bang te zijn om spullen om te stoten, want die staan bijna allemaal achter de balie. Dat vind ik meteen een nadeel eigenlijk: je moet altijd vragen om de prijs, vragen om te kijken, vragen om te ruiken. Er staan op de balie zelf altijd wel een paar geurtjes als tester, maar niet allemaal. Ik kijk het liefst altijd in mijn eentje, zonder het gezeur van die vrouwen te hebben. Begrijp me niet verkeerd: je hebt ook aardige medewerkers. Maar vaak worden ik en mijn vriendinnen aangekeken alsof we iets gaan stelen, want ‘die meisjes kopen toch niks omdat ze daar niet zoveel geld voor hebben’. Ja dag! Je moest eens weten! Ze denken ook allemaal dat wij er geen verstand van hebben. Een vrouw gaf me eerst een sample mee van een creme die heel goed zou zijn voor mijn jonge huid. Maar toen ik de sample thuis eens aandachtig ging bekijken bleek het dat het om een anti-rimpel crème ging. Sorry, maar mij maak je niet gek hoor! Maargoed, back to the point: ICI Paris XL heeft een leuk assortiment, maar mijn voorkeur gaat toch uit naar de Douglas.

Bij veel Douglassen (haha ik weet het, dat is geen woord) staan de spullen dicht op elkaar. Dat vind ik wel een klein nadeel, maar wat dacht je van de grote Douglas in Rotterdam? Maarliefst 2 verdiepingen, als je dat klein mag noemen… In die Douglas zitten ook veel leukere merken: Bobbi Brown, MAC, en natuurlijk Chanel, Estee Lauder, Lancaster, en ga zo maar door. Je kunt zelf de spullen pakken, en de prijs staat er ook ALTIJD op. (Ook zoiets wat ik minder vind aan de ICI Paris, heel vaak staat de prijs er niet op.). De Douglas heeft ook vaak leuke acties, waarbij je verschillende soorten parfum lekker goedkoop kunt kopen. Want we houden allemaal wel van koopjes, niet waar :D? Verder is het personeel van de Douglas ook altijd veel aardiger tegen me. Ik weet het, dat ligt aan de locatie, maar ik heb het nu even over de locaties waar ik ben geweest. Ik weet niet, ik vind de Douglas gewoon fijner winkelen.

Wat vinden jullie? Laat het hieronder weten in de poll!

Welke winkel vind jij het fijnst?

Douglas
ICI Paris XL

Ik heb trouwens al 2 cijfers terug van de proefwerkweek en dat zijn allebei voldoendes :)

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *